Hva betyr det egentlig at vi får med 8 brukerlisenser i månedsprisen ?

Ansatte som skal legge til mottakere og administrere Sharebox fra en PC må ha en Admin bruker lisens. Det følger med 8 stk. i månedsprisen. Skulle dere ha behov for flere kan dette kjøpes ekstra.

For ansatte som skal legge inn nøkler eller hente ut er det ikke nødvendig med admin lisens. Da er det nok at den ansatt er lagt inn på luken som medlem og huket av som "ansatt". Den ansatte kan da laste ned Sharebox appen og se alle reservasjoner med reg. nummer. Han kan også åpne Sharebox fra denne appen for å legge inn eller hente nøkler.